• Mag je even verdwalen om een nieuwe weg te vinden?

    Mag je even verdwalen om een nieuwe weg te vinden?

Over jou…

Verdwaald in jezelf, relaties of je werk?

Door stress, angst of verdriet kun je een verloren gevoel ervaren. Wat overzichtelijk en vanzelfsprekend was in je leven, levert nu vragen of zorgen op. Je probeert controle en overzicht te houden maar dat lukt niet altijd en dat geeft weer onrust.

Met nadenken en mogelijk piekeren probeer je weer grip te krijgen; welke kant wil je op? Wat kun je doen om weer terug te keren naar dat wat ooit zo zorgeloos leek? Harder werken, beter je best doen?

Misschien heb je dat al geprobeerd om erachter te komen dat het nu misschien tijd is om even stil te staan…

 

En je af te vragen of je niet wat hulp kunt gebruiken. Hulp bij het vinden van nieuwe wegen in relaties en het doorbreken van bindings- of verlatingsangst. Hulp bij het herstellen van jouw stress en burn-out klachten.

Hulp nodig bij codependentie en burn-out?

Door mijn eigen ervaring met codependentie en burn-out klachten en de kennis die ik heb opgedaan in mijn opleidingen kan ik je ondersteunen in het vinden van jouw weg. Of dat nu gaat om codependentie, burn-out of een combinatie van die twee.

Hartenweg

Codependentie

Liefdesverdriet, verlatingsangst of bindingsangst zijn bekend terrein voor jou… Misschien pas jij je aan of heb je het gevoel dat je nooit echt ontspannen jezelf kunt zijn in relaties met anderen. In welke relatie dan ook. Het belemmert je werk of je liefdesleven. Gedoe in relaties kan veel onrust en verdriet met zich mee brengen en veel stress opleveren.

Misschien weet je dat dit gevoel veroorzaakt wordt door een akelige recente ervaring. Het kan ook zijn dat het een terugkerend knagend gevoel van onrust is, waardoor je jezelf blijft afvragen wat er toch aan de hand is.

Codependentie therapie

Ik kan je ondersteunen. Door samen met jou te onderzoeken welke patronen er in relaties ontstaan waardoor  jij steeds weer een gevoel van liefdesverdriet, bindings- of verlatingsangst ervaart. Je leert je eigen processen en triggers begrijpen om “jezelf te zijn in gezonde relaties”.

Meer weten

Burn-out

Je kent jezelf niet meer terug en vraagt je af wat er gebeurd is… Moe, prikkelbaar, spanning in je lijf en “onmachtige gedachten”. Je hebt een tijdlang geprobeerd alles onder controle te houden, nog iets beter je best gedaan, nog iets harder gewerkt, maar je merkt steeds vaker dat het niet meer lukt. Je maakt fouten die je voorheen niet gemaakt zou hebben en het lontje wordt steeds korter.

Jouw stress systeem kan zich niet goed meer ontspannen. Je staat steeds vaker en meer “aan” en dat kan je leven behoorlijk ontregelen.

Burn-out behandeling

Bij langdurige stress zorgen de hormonen adrenaline en cortisol er voor dat je door kunt “buffelen”. Het nadeel is dat vooral cortisol jouw hormoon huishouding in de war schopt waardoor jouw emotionele hersenen steeds minder aan kunnen. Je kunt letterlijk minder verdragen. Hulp zoeken bij een (bijna) burn-out kan erger doen voorkomen… en hier geldt; hoe sneller hoe beter!

Meer weten

Heb je een vraag of wil je een kennismakingsgesprek?
Neem dan contact met mij op
Maak afspraak! Maak afspraak! Hartenweg